Wendell Partners Oy lukuina

0
Vuotta taloushallintoa, yrittäjien tukena
0
Neuvoa kassanhallintaan ja talouden hoitamiseen
0
Eri toimialan taloutta ja bisnestä auttamassa
0
Tilinpäätöstä läpi vedettynä
0
Vuotta startup yritysten neuvonantajana
0
Roolia koettuna talouden ja liiketoiminnan parissa

Mistä kaikki alkoi ja miksi?

Ihan 2000-luvun alusta alkaen minulle on ollut tärkeintä, että työni taloushallinnon parissa on auttanut asiakkaitani heidän bisneksissään. Matkan varrella ihmiseltä-ihmiselle viestinnän merkitys tämän toteuttamisessa vain kirkastui. Usein löysin kirjanpidon ulkopuolisiakin hyötyjä ja mahdollisuuksia tarjottavaksi. Tämä aito kiinnostus avasi paljon mielenkiintoisia keskusteluja, jotka syvensivät ymmärrystä laajemmin talouteen ja bisnekseen. Syttyi kipinä.

Vuoden 2015 alussa olin sitten töissä suomalaisen finanssitalon taloushallinnossa, seitsemäs (7) vuosi menossa ja osasin työni läpikotaisin. Tekeminen tuntui ammatillisesti puuduttavalta ja pankkiala oli yleisesti melkoisessa depressiossa. Uskoin, että voisin taloushallinnon keinoin auttaa johtajia/yrittäjiä tekemään parempaa bisnestä muulla tavoin. Oli aika ns. heittää noppaa ja tehdä muutos. Hyppäsin ns. tyhjän päälle  katsomaan mihin matkani veisi, jos tekisin asioita toisin.

Kolme vuotta myöhemmin en ollut päässyt lukemaan psykologiaa yliopistoon (kokeilin), mutta olin ollut tilitoimiston toimitusjohtajana, ollut mukana kolminkertaistamassa taloushallintoalan uudistajaa, sukeltanut startup-toimintaan ja suorittanut yritysneuvonnan erikoisammattitutkinnon (Business Advisor). Vauhti oli ollut kovaa, matka ollut antoisaa ja kokemuksia kertynyt huikeaa vauhtia. Kannatti ehdottomasti uskaltaa!

Olin luvannut itselleni ensimmäisessä tilitoimistossa työskennellessäni, etten koskaan ryhdy yrittäjäksi. Sehän on ns. Hullun hommaa, jossa joka hetki on epävarmaa, yllätyksellisyys on päivittäistä ja rahasta tulee usein vääntöä. Matkan varrella olin nähnyt kuitenkin paljon erilaista yrittäjyyttä ja mielikuvani oli monipuolistunut. Mahdollistaminen oli alkanut kuvata yrittäjyyttä enemmän, kun selviytyminen tai äkkirikastuminen.

Keväällä 2019 olin kypsynyt ajatukseen ja Wendell Partners Oy näki päivänvalon. Mahdollistamisesta oli tullut kantava voimani ja sitä yrittäjyys tarjosi keinot toteuttaa, omalla tavallani. Taloushallinnon murros on meneillään ja vain kiihtyy. On aika siirtää keskittyminen yritysten liiketoiminnan tukemiseen, joka vaatii Parempaa Taloushallintoa. Tekemistä, jossa aidosti välitetään bisneksen menestymisestä kirjanpidosta lähtien. Siinä yhdistyy laadukas taloushallinto, asiakaskeskeisyys ja koko alan osaamisen muuttuminen. Substanssiosaamisesta tulee pitkälti peruskauraa, asiakkaan kokema arvo saadaan aikaan muualla. Laadukas taloushallinto pitää jatkossa katsoa sitä kautta, kuinka paljon se tuottaa hyötyä yritykselle.

Tätä muutosta haluan olla edistämässä. Navigoimassa ja luomassa yhteistä menestystä tilitoimistoille ja pk-yrityksille. Hyödyllisen taloushallinnon tunnistaminen ja kehittäminen on kaikkien pk-yritysten oikeus ja mahdollisuus tehdä parempaa bisnestä. Edistän sitä innolla!

Sami Wendell, taloushallinnon muutosagentti apunasi!

Sami Wendell
Sami WendellBusiness Advisor, CEO
+358 50 361 5290
sami@wendellpartners.fi
  • Intohimona Parempi Taloushallinto – Parempi Bisnes

  • Kirjanpitäjästä asiantuntijaksi, osaajasta johtajaksi, johtajasta neuvonantajaksi -Joka viikko uudelleen

  • Koulutus: Merkonomi-Tradenomi-Psykologiaa-Business Advisor, kuitenkin yrittäjät opettaneet eniten

  • Motto:“Aidosti arvostaen ja yhdessä tulosta tehden”

  • “ The Jack of all Trades in Business Administration”
Ota yhteyttä